Pelivihje: OG CS:GO ottelu

https://www.hltv.org/gallery/view/138821

Olemme kirjoittaneet aiemmin pelivihjeitä omistamallemme vinkkaajaveikkaa.fi sivustolle, mutta nyt olemme myyneet sivuston ja vihjeet siirtyvät karnivaaliaikaan!

Tänään katsomme pelitauon jälkeistä elämää CS:GO eli e-urheilun maailmasta kun OG kohtaa voittajasuosikki BIGin Dreamhackin semifinaalissa.

Vedonlyönnissä BIG saa 1,3-1,5 kertoimia ja OG:n kertoimet ovat 2,4-3,2 ja tällä kertaa Suomen Veikkaus tarjoaa OG:n voitolle hyvän kertoimen!

BIG tulee otteluun voitettuaan HEROICin 2-0, Endpointin 2-1, Vitalityn 3-2 ja OG:n sitä ennen 2-1. Viimeinen tappio tuli Vitalitylle 1-2.

OG:lla alla voitto PACT 2-0, forZe 2-0, tappio Complexitylle 0-2 ja voitto Spiritistä 2-1 tuon BIG tappion jälkeen.

Eli heinäkuun alun kamppailun voitti BIG mutta OG voitti kesäkuun lopussa 1-2. BIG on ollut nyt 6 viikkoa ykköstilalla HLTV:n CS:GO ranking listalla, mutta joukkue ei ole esittänyt vastaavaa dominointia kuin monet ennen sitä olleet ranking ykköset ja näin tauon jälkeen kaikki on mahdollista.

OG on ranking 13 ja kuten joukkueen suomalaisvahvistus Aleksi Virolainen sanoi Complxity voiton jälkeen, joukkueen pitää petrata ja niin joukkue heti tekikin forZen aj PACTin kohdalla. OG ei ole vielä koskaan ollut tätä korkeammalla CS:GO listoilla, mutta joukkueessa on kuitenkin osaamista nousta korkeammalle, ja meidän valintamme on OG, mutta emme lähde arvioimaan tuleeko voitto 1-2 tai 0-2 kartoin.

Valinta: OG voittaa BIGin ja Veikkauksen kerroin 3,25

Vastaa