Saksasta kuuluu iso huokaisu!

Darmstadt teki vihdoista viimein päätöksensä myöntää ensimmäinen saksalainen urheilupelilisenssi. Itseasiassa samalla myönnettiin peräti 15 lisensiä.

Mukana ovat niin GVC Holdings (Ladbrokes, Sportingbet, bwin ja Gamebookers), Gauselmann Cashpoint, Tipwin, Bet365, Admiral Sportwetten ja Tipico. Myös I.B.C. Sportsbetting lähtee markkinoille WettArena.de ja Neo.Bet sivustoilla. Playtechin HPYBET on mukana ja vielä BetVictor.

Nämä 15 lisenssiä kattavat noin 75 % Saksan urheiluvedonlyöntimarkkinoista. Oikeudenistuimella Hessenissä on vielä ksäittelyssä 46 hakemusta, joiden käsittely aloitetaan tammikuun 2. päivänä.

Admiralin vedonlyöntiliikkeiden tulevaisuus

Jatkossa saamme vielä nähdä, sulkeeko Admiral varsinaiset vedonlyöntitoimistonsa Saksassa, kuten se aiemmin uutisoi. Admiralilla on ollut Saksassa 17 vedonlyöntitoimistoa, jotka ovat nyt olleen kiinni suurimman osan tästä vuodesta.

Koska pelaaminen alkaa?

Samalla GVC ilmoitti 1000 euron maksimitappiorajan ja 100 euron vuosittaisen bonusrajoituksen. Tähän rajoitukseen voi hakea pelaajakohtaisen muutoksen ja nostaa kuukausirajan 10 000 euroon tai 30 000 euroon, mutta tämä on ainoastaan mahdollista tiukkojen taloudellisten selvitysten kautta. GVC ilmoitti, että heidän asettamansa rajoitus tulee vähentämään heidän voittojaan 40 miljoonalla eurolla vuodessa.

Koska nettipelaaminen sitten oikeasti alkaa Saksassa? GVC on esimerkiksi uumoillut lainsäätäjien kanssa, että pelaaminen voisi alkaa alkuvuodesta 2021.

Vastaa