Tylsistyminen lisää pelaamista

Pandemian aikainen tai aikaansaama tylsistyminen nähdään yhtenä taustatekijänä ainakin Englannissa rahapelaamisen kasvulle, raportoi englantilainen the Daily Telegraph.

Eilen julkaistu artikkeli lainasi Gambling Commissionin elin englantilaisen rahapelaamista valvovan viranomaisen tekstiä käsitellessään Valioliigan jalkapalloa kesäkuussa ja nyt vedonlyöntitoimistojen jälleen avattua ovensa – vedonlyönti lähti nousuun.

Vedonlyöntioperaattoreilla on ollut vaikea vuosi, mutta oikeiden urheilukohteiden pelaaminen on kasvanut 15% maaliskuun ja syyskuun välillä Englannissa. Varsinaisten pelilappujen määrä lisääntyi 25% elokuusta, mikä kattoikin jo 69% operaattoreiden nettovoitoista.

Sanotaan, että 45% pelaajista pelaa enemmän koska heillä on nyt ollut enemmän aikaa pelaamiselle. Tutkimus kertoi myös että 39% pelaajista kertoi tylsistymisen olevan pää syy ja 32% että vedonlyönti on yksi niitä harvoja juttuja joita voi tehdä, ja jota ei ole täysin suljettu menneiden kuukausien tapahtumien ja tilanteen vuoksi.

Vastaa