Affiliate markkinoijille palveluita

Carnival News Company mahdollistaa erilaisten affiliate verkostojen näkyvyyden suomalaisille, ruotsalaisille, norjalaisille ja monille muille kansallisuuksille ja kielille tarkoitettuja mainossisältöjä.

CNC enables affiliate network content devivery into multiple language areas. We are even able to create content according to the network needs.

Carnival News Company on tuottanut sisältöjä koko 2000-luvun ajan eri alustoille ja eri liiketoiminnoille: rahapelit, talous, kryptovaluutat, lainat, autot, tekniikka, CBD, yms. Me voimme tarvittaessa tuottaa vain alustan eli sivuston, jolle artikkeli julkaistaan, mutta toisaalla voimme myös tuottaa koko sisällön.

Hyvä juttu affiliate-markkinoinnista: https://www.zoner.fi/affiliate-markkinointi/

Affiliate markkinointi on yksinkertaisuudessaan vanhaa kunnon ”kaikki tiet vievät Roomaan”-ajattelu, missä meillä on pääsivusto, jolle ohjataan liikennettä. Tässä vaiheessa tulee kaksi pääasiaa:

  • ankkurisana eli samalla se hakusana jolla nämä satelliittisivustojen artikkelin linkittyvät pääsivulle
  • itse linkki, joka vie pääsivustolle.

Ankkureita voi luonnollisesti olla enemmänkin ja mitä laajempimittaista digimarkkinointia tekee, sitä enemmän on syytä tuntea sanasto, mutta myös osata käyttää tarjolla olevia sovelluksia liikenteen tunnistamiseksi, varsinkin siitä osasta: mitä, mistä ja miten liikennettä syntyy. Millä hakusanoille, triggereillä, liikennettä kohteeseen syntyy.

Aloita pienestä – laajenna myöhemmin

Affiliate verkoston kannattaa kysyä meiltä tarjousta, vaikka aluksi vain kymmenen sivuston mittaisesta projektista, joka voidaan myöhemmin laajentaa kattamaan jopa 100 eri sivustoa suomeksi, ja useita satoja sivustoja esimerkiksi englanniksi.

Affiliate markkinointi voi käytännössä tilata ja käyttää mikä tahansa liiketoiminta-ala, mutta parhaiten se toimii sellaisilla aloille, joilta kauppa voidaan tehdä suoraan sivustolta – verkkokaupasta tai jotenkin muuten tilaten.

Julkaisija – se kenen sivustolla tai blogissa tuotteita tai palveluita markkinoidaan, CNC on julkaisija

Mainostaja – se kenen tuotteita tai palveluita markkinoidaan

Affiliate verkosto – on verkosto näitä sivustoja. Esimerkiksi CNC:llä on sekä oma verkosto, että olemme itse jäsenenä usemmassa eri affiliate verkostossa.

Haluatko tienata rahaa omalla nettisivulla tai blogilla?

Jos sinulla on oma sivu, ja haluat ansaita sivustollasi rahaa, ota meihin yhteyttä. Käymme analysoimassa sivuston, ja mikäli se yltää toivottuihin Goole arvoihin ja muihin teknisiin sekä sisällöllisiin tavoitteisiin, voimme keskustalla oman sivustosi mukaan ottamisesta verkostoomme. Meillä ei ole tähän automatiikkaa, vaan sivustot käydään kauttamme henkilökohtaisesti tarkastamassa. Jos siis haluat oman sivusi mukaan, laita viestiä meille sähköpostitse info@carnivalnews.net osoitteeseen.

Vastaa