Gamesys ja Bally’s – 2 miljardin arvoinen sopimus

Sekä Gamesys Group:n sekä Bally’s Korporaation hallitukset ovat hyväksyneet yhdistymisen sopimuksen ehdot jossa Bally’s ostaa Gamesys:n 2,3 miljardilla eurolla.

Sopimus auttaisi kumpaakin yhtiötä ja saisi ne hyötymään kasvavalla Yhdysvaltojen markkinoilla. Sopimuksen mukaan Bally’s ostaa Gamesys:n osakkeita £18,50 kappalehinnalla, antaen heille 12,7% premium osakkeista joilla on enemmän sanavaltaa kuin normaaleilla osakkeilla.

Vaihtoehtoisesti osakkaat voivat myös vaihtaa osakkeensa toisiin. Gamesys:n perustajat ja toimitusjohtajat ovatkin jo antaneet tukensa tälle sopimukselle. Gamesys:n tämän hetkinen toimitusjohtaja Lee Fenton jatkaisi asemassaan sekä tuo myös pari kumppaniaan mukana uuden yhdistyneen yhtiän hallitukseen.

George Papanier, joka taas on Bally’s Group:n toimitusjohtaja pysyisi myös hallituksessa mutta joutuu kuitenkin astumaan nykyiseltä paikaltaan sivuun antaen Lee Fentonille tilaa.

Sopimuksen päällisin järkeily on Yhdysvaltojen jatkuvasti kasvavat markkinat nettipelaamiselle.

”Bally’s ja Gamesys uskovat että yhdistämällä molempien resurssit, teknologia ja toimipaikat ympäri tärkeimpiä osavaltioita sekä myös kansainväliset brändit ja jo nykyiset asiakkaat ovat avainasemasa kun aikoo käyttää hyödyksi tätä uutta kasvavaa markkinaa” Sopimuksen tiedote kertoi.

Lisäksi hallitus kertoi että samalla kun he hyötyvät Bally’s kansainvälisitä toimitiloista, niin Bally’s myös hyötyy heidän tarkkaan suunnitellusta teknologiasta.

”Me uskomme että tämä yhdistelmä meidän yhtiöiden välillä merkkaa suurta muunnosvaihdetta matkallamme kohti suurinta B2B2C palveluntarjoajan titteliä.” Bally’s Soo Kim kertoi.

”Me uskomme siihen että heidän todistettu, toimiva teknologia sekä sen mukana tuleva arvostettu tiimi yhdistettynä meidän tarjoamaan pääsyyn Yhdysvaltojen markkinoille pitäisi mahdollistaa molempien merkittävä kasvu Yhdysvaltojen vedonlyönti ja nettipelaamisen markkinoilla”

”Olemme todella innoissamme siitä mitä kaikkea tämä yhdistyminen mahdollistaa ja mitä meidän yhteinen jo kertynyt kokemus mahdollistaa tarjota asiakkaillemme tuotteiden osalta. ”

”Meidän yhteinen jaettu intohimo ja visio kohti parempaa teknologiaa jotta voisimme palvella asiakkaitamme paremmin mistä ikinä he sitten tulevatkaan varmasti luo erittäin kiinnostavan polun sekä matkan meidän työntekijöille, asiakkaille sekä myös osakkaille.”

Hallitukset myös lisäsivät että uusi, yhdistynyt yhtiö saattaa ”etsiä myös uusia mahdollisuuksia uudelleensijoituksien kautta sekä mahdollisten strategisten hankintojen kautta”.

Lisää nettipelaaminen maailmalta, niin peleistä, kasinoista kuin myös niiden takana olevista yhtiöistä löydät päivittäin meiltä. Tämänkin artikkelin teille suomensi ja toi Carnival News. Alkuperäinen on luettavissa englanniksi täältä.

Vastaa