USA vedonlyöntioperaattorit tarvitsevat englantilaisten osaamista

Amerikkalaiset kasino-operaattorit ja rahoittajat ovat olleet viime aikoina liikkeellä ostohousut jalassa. MGM oli ostamassa Entainia, joka omistaa The Ladbrokesin, Coralin ja bwinin, mutta tarjous ei mennyt läpi. Se näytti kuitenkin, mitä amerikkalaiset ovat hakemassa Euroopasta.

Osavaltio kerrallaan on avaamassa nettipelimahdollisuuksia ja uudet markkinat vaativat hirvittävän määrän osaamista, mitä USA:ssa ei tällä hetkellä ole – joten se pitää ostaa ulkomailta.

The Sunday Telegraph nosti esille Entainin suhteen tarjouksen vaikutukset yrityksen pörssikurssiin, sekä sen tosiasian, että englantilaisilla operaattoreilla on paljon tarjottavaa uusille amerikkalaisille hankkeille. Caesars osti jo William Hillin ja Bally’s lähestyi Gamesysiä, lisää kauppoja on varmasti odotettavissa varsinkin urheiluvedonlyönnin parista, varsinkin kun dollarin kurssi puntaa kohti on otollinen.

Miksi sitten MGM ei saanut ostettua Entainia? Todennäköisesti tarjous oli liian alhainen, sillä Entain on melkoisen arvokas yritys.


The failure of the US bid for Entain, the Ladbrokes, Coral and bwin owner, has not held back the UK company, according to the newspaper pundits

The Sunday Telegraph yesterday said that Entain did not need the MGM bid to bring out its value and in fact the newspaper delved quite deeply into the financial implications of  US-UK tie-ups.

Entain’s share price rose on the US bid, fell when it rejected the approach, but then the share price worked its way back up again.

https://www.intergameonline.com/igaming/news/us-betting-operators-need-uk-expertise

Vastaa