Vitality CS:GO – Joukkueella ongelmia

Counter-Strike Blast Premier kevät kisat ovat käynnissä ja on tarjonnut jo useamman ”mitä ihmettä” hetken varsinkin kun OG voitti Astraliksen. Nämä on näitä tapahtumia jotka tuovat vedonlyöntiin paljon haasteita, se on kuitenkin iso osa tätä lajia samalla tavalla kuin muissakin. Tänään puheena vedonlyönti sekä Vitality.Alkuaikoina uhkapelaaminen eurheilussa oli hieman kyseenalaista eikä kovin monella tarjoajalla ollut pelilisenssiä. Lisenssi on useiden lakien mukaan pakollinen uhkapelaamisessa johon kuuluu myös vedonlyönti mutta alussa vetoa lyötiin pelin sisäisillä ”skineillä”. Se oli hieman hämärää näin lakiin nähden kunnes Valve joka omistaa pelin antoi selkeän linjauksen.

Tänä päivänä otteluihin panostaminen on helpompaa, turvallisempaa sekä täysi-ikäisille laillista. Moni nettikasino sekä myös Veikkaus tarjoaa mahdollisuuden panostaa niihin.

Yksi joukkeista on tässä turnauksessa hieman riskikäs ja se on Vitality. Viime syksynä kyseinen joukkue voitti tämän Blast Premier:n mutta organisaation muutoksen muunmuassa on luonut hieman epävarmuutta sekä muut cs skenen isot nimet. Maaliskuussa Vitality laittoi Nabil “Nivera” Benrlitomin penkille Valven linjauksen vuoksi joka antaa 6-pelaajan joukkeille 20% RMR pistesakon. Tämä RMR tarkoittaa alueellista major listausta joka säännöstelee Major turnauksiin pääsyn mahdollisuudet. ESL Pro Liigassa Vitality myös hävisi ENCE:lle, NiP:lle sekä G2:lle ja näin tippui turnauksesta. Joukkueella ei nyt ole varaa uudelle 9-12. sijalle ja näin ollen heidän pitää pistää kaikkensa likoon Blast Premier:ssa.

Vuosittain järjestetään muutamia isoja turnauksia eli niin sanottuja Major mestaruuskisoja, sitten on myös Minor kisoja. Blast turnaus on siltä väliltä, se on isomman luokan turnaus jossa on mukana suurimmat nimet koko pelissä muttei siltikään mikään mestaruusluokan turnaus.

Huomenna olisikin kaksi ottelua tarjolla, G2 vs OG ja SPIRIT vs Dignitas. Vinkkeinä näihin otteluihin mikäli mielesi tekee panostaa niin Dignitaksella on tällä hetkellä 3,40 kerroin ja sillä on hyvät mahdollisuudet voittaa SPIRIT. G2 vs OG ottelussa taas kerroin on OG:n puolella tällä hetkellä ja se on 2,05, vaikka OG yllättikin ja voitti Astraliksen niin tämä veto on hyvin epävarma sillä G2 on todella vahva joukkue..

Tämän ja monta muuta uutista sekä vinkkiä otteluista toimittaa Pelaajan Varasto sekä Carnival News

Vastaa