”Tulevaisuuden mediatalo” Acroud ostaa The GamblingCabinin

Osto tekee Acroudista entistä vahvemman SaaS ja striimaus tuottajan urheiluvedonlyönnin ja pokerin alalla.

Acroud kertoi ostaneen 100% Swedishsantas AB, TheGamblingCabin osakkeista Swedishsantas Media AB:lta. Kauppa tehtiin käteisellä ja sen arvioidaan olleen tasolla 47,3 miljoonaa kruunua.

Acroud osti nopeasti kasvaneen pelivinkkejä tuottavan palvelun, joka tuottaa myös affiliation liikevaihtoa sisältönsä avulla urheiluvedönlyöntiin, pokeriin ja hevosurheiluun liittyen. Bonuksena kaupassa oli se tosiasia, että TheGamblingCabin toimii ainoastaan lisenssoiduilla markkinoilla, mutta ovat kasvamassa nimenomaan uusille alueille.

Nämä kaksi yritystä sopivat hyvin yhteen, sillä Acroud on viime aikoina nimenomaan vahvistanut sovellustarjontaansa lisäten myös erilaisia sosiaalisen median palveluita portofolioonsa, kuten YouTube ja Twitchin. Acroud kertoo, että TheGamblingCabinin kasvuvauhti teki vaikutuksen, ja siksi hankinta tehtiin nyt.

Osto nosti Acroudin asemaa iGaming liiketoiminnassa affiliate partnerina, mutta löi paalutuksia myös Acroudille yhtensä merkittävänä SaaS palveluiden tuottajana ja toimittajana.

Acroudin toimitusjohtaja Robert Andersson kertookin kaupan ollee strateginen siirto oikeaan suuntaan, minkä avulla Acroudista tulee tulevaisuden Mediatalo.

Vastaavasti ostetun yrityksen sisältötuottaja ja toimitusjohtaja Bengt Sonnert kertoo valinnan tulla osaksi Acroudia olleen helppo.

Tulla osaksi Acroudia ei ollut koskaan mielessämme, mutta ymmärrämme, mitä Acroud on rakentamassa ja siksi päätös tuntui helpolta. He jakavat omat näkemyksemme ja meillä on upeat yhteiset mahdollisuudet nostaa toiminta seuraavalle tasolle.

https://gamblingcabin.se/

Vastaa