Operaattori Stakers luopuu brittien lisenssistään

Nettikasino operaattori Stakers joutuy vetäytymään brittien markkinoilta heidän luopuessaan brittien pelilisenssistä. Tämä on seurauksena heidän oikeudenkäynnistä liittyen pelilisenssin keskeyttämiseen . Stakers aikaisemmin pisti vetoamuksen oikeudelle oikeusasian peruuttamiseksi.

Iso-Britannian vedonlyönti komissio aloitti yhtiön pelilisenssin tarkastuksen ja kävi läpi että vastaako yhtiö kaikkia vaatimuksia lisenssin omistukseen. Uhkapelilain 116. kohta briteissä antaa komissiolle valtuudet aloittaa operaattorin tutkinta mikäli se täyttää kriteerit tutkinnan aloitukseen.

Operaattorin pelilisenssi oli keskeytetty tutkinnan ajaksi johtuen operaattorin kyvyttömyydestä noudattaa lukuisia pyyntöjä viranomaisilta. Se mihin nämä pyynnöt liittyy eivät ole tiedossa.

Tutkinnan alkaessa viranomainen vetosi uhkapelilain 116. kohtaan ja toiseen lukuun. Tämä antaa viranomaisille luvan aloittaa tutkinta seuraavin perustein. ”Mikäli viranomaisella on syytä epäillä että operaattorin toimia on harjoitettu väitetyn lisenssin riippuvuuden nojalla, muttei kyseisen lisenssin ehtoja ole noudatettu.”

Richard Williamsin lausunnon mukaan operaattori teki aikaisen päätöksen, he mielummin vetäytyvät brittien markkinoilta kun maksaisivat ison sakon. Richard Williams työskentelee Joelson:lla, lakifirma joka edustaa Stakersia tässä tapauksessa.

Hän myös kertoi että Tribunaali hylkäsi yhtiön aikaisemman pyynnön lisenssin keskeyttämisen peruuttamiseksi. Lisenssi oltiin keskeytetty tutkinnan ajaksi, eli sitä ei oltu varsinaisesti vielä evätty kokonaan. Sitten kun pyyntö keskeyttämisen peruuttamiseksi loppujen lopulta kuultiin niin Stakersin toiminta maassa oli jo olematon.

Vetoomus sisälsi monta kohtaa liittyen viranomaisten virheisiin. Muunmuassa se että voiko operaattoria velvoittaa osallistumaan ohjeidenmukaisuuden arvioon Skypen kautta. Toiseksi myös se että olisiko operaattoria pitänyt varoittaa etukäteen poliisi- ja rikostodisteiden lakipykälän nojalla.

Tribunaalilla meni kuusi kuukautta viimeisestä kuulemisesta ja 12 kuukautta lisenssin keskeytyksestä kunnes he vihdoin antoivat päätöksensä.

Williams kertoo vielä että. ”Jokainen pelioperaattori jolla on vastaava tilanne viranomaisten kanssa ymmärtää ettei ensimmäisen asteen tribunaali ole oikea paikka mikäli haluaa pitää yhtiön pystyssä. Tämä pätee kaikkia tapauksia, näitte sitten viranomaisten kanssa samoin silmin asiat tai ette.”

Tämän artikkelin teille toi Carnival News, lisää samankaltaisia uutisia löydät myös Pelaajan Varastosta.

Vastaa