Barinboim uskoo, tarjous on Finalton ainoa vaihtoehto

Barinboim Groupin pääomasijoitusrahaston johtama konsortio on sanonut olevansa edelleen varma siitä, että Finalto on ainoa vaihtoehto

Osakkeenomistajat, jotka edustavat 68,3% Playtechin äänimäärästä äänestivät vastaan konsortion $ 210m (£ 152.7m / € 179.5m) tarjoavat tänä aamuna. Playtechin hallitus suositteli tätä tarjousta huolimatta Playtechin osakkeenomistajan Gopher Investmentsin kilpailevasta 250 miljoonan dollarin tarjouksesta.

Yleiskokous, jossa äänestys pidettiin, viivästyi, jotta Playtechin hallitus saattoi saada tiettyjä tietoja Gopherista, lähinnä sen omistusrakenteesta ja siitä, estäisikö tämä viranomaisten hyväksynnän.

Kuitenkin, kun Playtech sanoi eivät saaneet tarvittavaa ”selkeyttä” Gopher tarjoukseen, se vahvisti tukevansa konsortion tarjoukseen.

Tästä huolimatta Playtechin osakkeenomistajat päättivät hylätä tarjouksen. Barinboim -konsortio totesi, että ”julkaisut ovat konsortion mielestä harhaanjohtavia lausumia” – nämä väitteet Playtechin mukaan eivät pitäneet paikkansa.

Koska tarjous on nyt hylätty, Playtech voi virallisesti neuvotella Gopherin kanssa tarjouksestaan. Barinboim -konsortio sanoi kuitenkin, että Gopherin todellinen kiinnostuksen taso selviää pian.

Barinboim kertoo heidän näkökulmansa asiaan

”Jos Playtech ei ole onnistunut tekemään täysin sitovaa sopimusta Gopherin kanssa seuraavan kolmen viikon aikana, on selvää, että Gopherin intressit eivät ole aitoja ja ainoa uskottava liiketoimi, joka voidaan tehdä lähitulevaisuudessa, olisi konsortio, jota Playtech on jo suositellut useita kertoja ”, se sanoi.

Tämän kolmen viikon aikana Barinboim odotti  ettei Gopher pystyisi tekemään sitovaa sopimusta Playtechin hallituksen kanssa. Jos sopimuksesta ei päästä ymmärrykseen, Barinboim sanoi olevansa valmis aloittamaan uudelleen Playtech -hallituksen kanssa.

”Konsortio on vakuuttunut siitä, että sopimusta ei saada aikaan kolmen viikon kuluessa, jonka Gopher väittää kestävänsä ja kun tämä tulee selväksi, konsortio suhtautuu myönteisesti tilaisuuteen olla suoraan yhteydessä ISS:ään ja Glass Lewisiin rakentavalla tavalla, mikä voi hyödyttää vain Playtechin osakkeenomistajia ”, se sanoi.

”Playtechin ainoa vaihtoehto myydä Finalto ensi vuoden aikana on konsortiolle, jota Playtech on toistuvasti suositellut.”

Vaikka konsortio perustettiin yksinomaan Finalton hankintaa varten, se oli päättänyt pysyä paikallaan 30 päivän ajan, mikäli on mahdollisuus työskennellä uuden tarjouksen parissa ilmenee.

Lopuksi yhteenliittymä huomautti, että sen tarjouksen suuri etu oli se, että se varmistaisi Finalton sujuvan ja nopean hävittämisen eikä pitkittynyttä sääntelymenettelyä.

Playtech:n sanoin, “se on ollu” pitkä ja perusteellinen prosessi” ja konsortio valittiin ottaen huomioon paitsi hinta myös sen kyky suorittaa kauppa (erityisesti ottaen huomioon Finalto Businessin säännelty asema usealla maailmanlaajuisella lainkäyttöalueella). ”

Vastaa