DAZN tuo veteraanin johtamaan vedonlyönnin osastoa

Urheilun suoratoistoliiketoiminta DAZN on nimittänyt Ian Turnbullin, joka on aiemmin toiminut Entainin ja Microgamingin palveluksessa, vastikään perustetussa vedonlyönnistä ja pelaamisesta vastaavan johtajan tehtävissä.

Uudessa roolissa Turnbullin tehtävänä on kehittää DAZN: n vedonlyönti- ja pelaamisstrategia sekä luoda kumppanuuksia avaruuteen.

Hän liittyy entisen toimitusjohtajansa Shay Segevin luo, joka jätti operaattorin DAZN: n uudeksi toimitusjohtajaksi aiemmin tänä vuonna, kuukausia Entainin johdon jälkeen.

”[Turnbullin] asiantuntemus auttaa DAZNia laajentamaan tarjontaamme ympäri maailmaa ja tarjoaa urheilufaneille parhaan kokonaisvaltaisen kokemuksen yhdellä alustalla”, DAZN sanoi.

Turnbull työskenteli viimeksi Amazon Web Servicesissä globaalina markkinoiden asiantuntijana ja keskittyi uhkapeliin.

Ennen tätä hän työskenteli Microgamingin asiakaspalvelujohtajana ja Entainin B2B -johtajana auttaen perustamaan BetMGM -yhteisyrityksen MGM: n kanssa jälkimmäisessä tehtävässä.

Segev korvattiin Entainissa Jette Nygaard-Andersenin toimesta, ja DraftKings tarjoaa nyt operaattorille 22,40 miljardin dollarin tarjouksen .

Tämän pienen tiedonjyvän peli-alalta teille toi Carnival News.

Vastaa