Millainen peli on Playtechin Who wants to be Millionaire

Playtechin ”Who Wants to Be a Millionaire” on online-kolikkopeli, joka perustuu suosittuun TV-visailuohjelmaan. Peli vie pelaajat visailuohjelman jännittävään maailmaan, tarjoten mahdollisuuden voittaa suuria rahapalkintoja.

Pelissä on viisi rullaa ja viisikymmentä voittolinjaa, joka tarjoaa useita erilaisia tapoja voittaa. Pelin grafiikat ovat silmiä hiveleviä, ja se sisältää monia ominaisuuksia suoraan TV-ohjelmasta, kuten kuuluisan musiikkiteeman ja kysymysmuodon.

Pelin ominaisuudet:

  1. Kierrosten määrä ja panokset: Pelaajat voivat säätää panoksensa ja kierrosten määrän mukaan budjettiinsa. Pelin panosalue on laaja, mikä sopii sekä aloittelijoille että kokeneille pelaajille.
  2. Wild-symbolit: Wild-symbolit voivat korvata minkä tahansa muun symbolin paitsi scatter-symbolit, mikä lisää voittomahdollisuuksia.
  3. Bonustoiminnot: Jos pelaaja saa kolme scatter-symbolia, hän pääsee bonustoimintoon, joka perustuu TV-ohjelman formaattiin. Tässä toiminnossa pelaaja voi vastata kysymyksiin ja edetä ”voittotikkaita” ylöspäin suurempiin voittoihin.
  4. Ilmaiskierrokset: Pelaajat voivat myös voittaa ilmaiskierroksia, joiden aikana he voivat voittaa suuria palkintoja ilman lisäpanoksia.
  5. Progressiivinen jackpot: Yksi pelin jännittävimmistä ominaisuuksista on progressiivinen jackpot, joka kasvaa jokaisen pelaajan panoksen myötä ja voi johtaa valtaviin voittoihin.

Playtechin ”Who Wants to Be a Millionaire” on sekä viihdyttävä että palkitseva peli. Se tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kokea suositun TV-visailuohjelman jännitys omalta kotisohvaltaan, samalla kun heillä on mahdollisuus voittaa suuria palkintoja. Peli on loistava esimerkki siitä, kuinka perinteisen viihteen elementit voidaan yhdistää moderneihin online-pelikokemuksiin.

Suomalainen TV-versio

Haluatko miljoonäriksi?” on suomalaisten kotisohvilla yli vuosikymmenen ajan suosittu televisio-ohjelma. Se on kansainvälisen ”Who Wants to Be a Millionaire?” formaatin suomalainen versio. Formaatti lanseerattiin ensimmäisen kerran Iso-Britanniassa vuonna 1998 ja sen suosio kasvoi nopeasti ympäri maailman. Suomessa ohjelmaa on tuotettu vuodesta 1999 lähtien, ja sen suosio on jatkunut vahvana koko aikana.

Ohjelman alkuperäisenä juontajana toimi Lasse Lehtinen, jonka huumorintaju ja karisma vetosivat katsojiin. Lehtinen juonsi ohjelmaa vuosina 1999–2005, jonka jälkeen hän päätti siirtyä muihin tehtäviin. Juontajan pallille nousi Jaakko Saariluoma, joka jatkoi ohjelman juontamista vuoteen 2007 asti. Ohjelma palasi tauon jälkeen takaisin ruutuihin vuonna 2016, jolloin juontajana aloitti Jaajo Linnonmaa. Viimeisenä ja tämän hetkisenä isäntänä peliä vetää Antti Holma.

”Haluatko miljoonäriksi?” -ohjelma koostuu joukosta monivalintakysymyksiä, joista jokainen on vaikeampi kuin edellinen. Ohjelma tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää kolmea oljenkortta: yleisöäänestystä, ”soita kaverille” -vaihtoehtoa tai 50:50 -oljenkorttia, joka poistaa kaksi väärää vaihtoehtoa. Pääpalkinto on miljoona euroa, mutta vain harvat ovat onnistuneet vastaamaan kaikkiin kysymyksiin oikein ja voittamaan pääpalkinnon.

Vastaa