Pohjois-Irlannin uhkapelimuutos esitettiin

Lakia, jonka tarkoituksena on muuttaa rahapelilakeja Pohjois -Irlannissa ensimmäistä kertaa yli kolmeen vuosikymmeneen, on otettu käyttöön maakunnan lainsäädössä.

Vedonlyönti, pelaaminen, arpajaiset ja huvitukset (muutos) Lakiehdotus läpäisi ensimmäisen seitsemästä vaiheesta, jolloin se tuli lakiin, kun yhteisöministeri Deirdre Hargey esitteli sen tällä viikolla. Lakiesitys tulee hyväksyä ennen edustajakokouksen nykyisen toimikauden päättymistä vuonna 2022.

Hargeyn aiemmin tänä vuonna ilmoittama lainsäädäntö luo uusia rikoksia, jotka liittyvät lasten pelaamiseen peliautomaateilla, valtuudet määrätä lakisääteinen maksu rahapelitoimijoilta ja asettaa pakolliset käytännesäännöt uhkapelilisenssin haltijoille.

Lakiesitys päivittää Pohjois -Irlannin vedonlyöntiä, pelaamista, arpajaisia ​​ja huvia (1985) koskevaa järjestystä, joka on maakunnan viimeisin rahapelilaki.

Hargey on kuvaillut lakia ensimmäisenä vaiheena kaksivaiheisessa lähestymistavassa rahapelilain uudistamiseen, ja paljon laajempaa lainsäädäntöä, joka käsittelee jäljellä olevia kysymyksiä-kuten online-rahapeliasetusta-on tarkoitus viedä eteenpäin tulevan toimikauden aikana.

Muutosehdotuksen rinnalla julkaistussa perustelussa ja taloudellisessa muistiossa yhteisöjen osasto sanoi: ”Lakiehdotuksen yleisenä tavoitteena on puuttua tiettyihin poikkeaviin tilanteisiin, jotka liittyvät maapelaamisen, pelaamisen, arpajaisten ja huvien nykyiseen sääntelyyn. toimintaa. Sen tarkoituksena on myös vahvistaa nykyistä sääntelyä koskevaa suojaa operaattoreille ja kuluttajille sekä nuorille ja niille, jotka voivat olla alttiita uhkapelihaitoille.

Lakikokouksen jäsenet keskustelevat ja äänestävät lakiehdotuksen yleisperiaatteista lähipäivinä, ennen kuin se todennäköisesti etenee valiokuntavaiheeseen. Lakiesitys palautetaan sitten edustajakokoukselle, jotta se voi keskustella ja äänestää yksityiskohdista ja mahdollisista muutosehdotuksista. Jos se hyväksytään, ulkoministerin on hyväksyttävä se ja esitettävä se lopulliseen kuninkaalliseen hyväksyntään.

Vastaa