GB:n uhkapelituotto laskee heinäkuussa urheiluvedonlyönnin hidastuessa

Tämä luku oli alin kuuteen kuukauteen. Komissio varoitti vertaamasta kuukausia ennen tätä ajanjaksoa käyttöolosuhteiden huomattavien erojen vuoksi.

Koko GGY: n lasku johtui enimmäkseen vedonlyöntituoton merkittävästä laskusta. Huolimatta Euro 2020 -turnauksesta-jossa Englanti pääsi finaaliin-tositapahtumien vedonlyöntituotto laski 19,1% kuukaudesta 196,9 miljoonaan puntaan, mikä on selvästi alhaisin lukema tänä vuonna.

Tämä johtui siitä, että myös tositapahtumavedot laskivat vuositasolle, 6,9% 252,1 miljoonaan.

Tositapahtumien vedonlyöjien määrä laski kuitenkin vain 2,0% ja oli 5,5 miljoonaa.

Kolikkopeleissä GGY kasvoi 4,1% ja oli 187,2 miljoonaa puntaa. Tämä tuli, kun kolikkopelien kokonaismäärä kasvoi 5,91 miljardiin ja kolikkopelien määrä nousi hieman ylöspäin 3,1 miljoonaan. Keskimääräinen korttijakson pituus pysyi 19 minuutissa-mitatun ajanjakson lyhin keskimääräinen pituus.

Ei-kolikkopelaaminen GGY-joka koostuu lähinnä pöytäpeleistä-laski 1,9% ja oli 57,7 miljoonaa puntaa, kun pelaajien määrä laski 1,8% ja oli 2,2 miljoonaa, vaikka panosten määrä kasvoi 6,3% ja oli 282,3 miljoonaa.

Virtuaalitapahtumien vedonlyönti nousi 2,2% 6,1 miljoonaan dollariin, kun taas pokerin GGY kasvoi 3,3% 6,0 miljoonaan puntaan. Esports-vedonlyöntituotto kasvoi kuukaudesta eniten, 17,4% ja oli 1,2 miljoonaa puntaa.

Muiden online -uhkapelituotteiden GGY laski 8,8% 1,3 miljoonaan puntaan.

Heinäkuussa raportoitujen turvallisempien uhkapelivuorovaikutusten määrä kasvoi hieman yli 1,0 miljoonaan. Tämä johtui lähinnä automaattisten vuorovaikutusten lisääntymisestä, koska suorat vuorovaikutukset vähenivät 4%.

Aiemmin tässä kuussa rahapelitoimikunta ilmoitti Marcus Boylen uudeksi puheenjohtajakseen, kun varapuheenjohtaja Bill Moyesin toimikausi päättyi. Boyle aloitti puheenjohtajana 5. syyskuuta.

Hän ottaa roolin, kun hallitus tarkastelee vuoden 2005 rahapelilakia ja julkaisee valkoisen kirjan, jossa esitetään joukko sääntelyuudistuksia, jotka odotetaan vuoden 2021 loppuun mennessä.

Yksi komission harkitsemista uudistuksista on erityisten rahoitusriskien kynnysarvojen käyttöönotto. Komission pääjohtaja Tim Miller sanoi uhkapelioperaattoreiden sosiaalista vastuuta käsittelevän Know Now -konferenssissa pitämässään puheessa , että asiaa koskeva kuuleminen avataan

Vastaa