EveryMatrix haluaa teknologia-alustojensa auditointiohjelman WLA-SCS:2020-standardin mukaisesti

Auditoinneissa arvioidaan EveryMatrixin nykyisiä toimintatapoja ja menettelyjä sen varmistamiseksi, että ne ovat Maailman arpajaisyhdistyksen standardien mukaista osana strategiaa, jolla vahvistetaan edelleen sen toimintaa valtion arpajaisten kanssa. Työn arvioidaan alkavan tämän vuoden neljännellä neljänneksellä osana kolmivuotissykliä.

GLI:n asiakkaana EMEA:ssa toimiva Jakub Stefka sanoi:

Olemme innoissamme yhteistyöstä EveryMatrixin kanssa heidän liiketoimintasuunnitelmiensa tueksi, jotta he voivat jatkaa kasvuaan arpajaismarkkinoille. GLI on World Lottery Associationin liitännäisjäsen, jolla on yli kolmen vuosikymmenen kokemus arpajaisten kanssa työskentelystä ympäri maailmaa, joten meillä on tarvittava tietämys ja ymmärrys arpajaistarkastusten suorittaa useilla lainkäyttöalueilla.

Stian Hornsletten, EveryMatrixin CCO, lisäsi:

Olemme tyytyväisiä GLI:n tarkastukseen, koska haluamme edelleen laajentaa läsnäoloamme alalla. Alustamme tukevat tällä hetkellä miljardeja transaktioita yli 100 lisensoidulle operaattorille, mukaan lukien olemassa olevat WLA-jäsen arpajaiset. WLA-SCS:2020-standardin sertifiointi todistaa, että teknologiamme ja toimintamme ovat maailman parhaita ja tarjoavat WLA-markkinoiden vaatiman turvallisuuden ja luotettavuuden.

Vastaa