Ceasars ilmoittaa kumppanuudesta Manningin kanssa

Caesarsin urheiluvedonlyönti on allekirjoittanut uuden, ensimmäisen kumppanuuden Manningin perheen kanssa, jota pidetään ”ensimmäisenä jalkapalloperheenä” heidän panoksestaan ​​yliopistojalkapallon ja NFL:n parissa.

Archie, Peyton, Eli ja Cooper Manning ovat esillä urheiluvedonlyönnissä, ja he esiintyvät live-tapahtumissa ja kaupallisissa esiintymisissä yhteistyössä Caesarin kanssa.

”Tämä ei ole tyypillinen kumppanuus urheiluvedonlyöntiyhtiön ja suurten kykyjen välillä”, sanoi Chris Holdren, Caesars Digitalin toinen puheenjohtaja. ”Toivotamme jalkapallohistorian ylistetyimmän perheen tervetulleeksi integroitumaan kokonaisvaltaisesti Caesars-perheeseen. Archie, Peyton, Eli ja Cooper ovat poikkeuksellisia ihmisiä, jotka ovat yhteisöjensä mestareita, ja meillä on kunnia saada kumppaniksi niin arvostetun yksilöryhmän kanssa.

Caesars urheiluvedonlyönti aikoo työstää Manningit erilaisiin fanielämyksiin, joita Caesars Rewards tukee. Urheiluvedonlyöjillä on sen lisäksi, että he ansaitsevat tasopisteitä ja palkintopisteitä vedonlyönnin yhteydessä, ja heillä on myös mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa Manningien kanssa suoraan erilaisten markkinointikampanjoiden kautta.

Manningit toimivat myös Caesarsin vastuulliseen pelaamiseen keskittyvän lähettiläänä. Archie, Peyton ja Eli pelasivat yhdessä 48 kautta, 653 peliä, neljä Super Bowl -voittoa, 20 Pro Bowlia, 152 874 syöttöjaardia ja 1 030 syötettyä touchdownia NFL-aikansa aikana. NFL:n 102 kaudesta 35:llä Manning on aloittanut pelinrakentajana liigassa.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä Caesars Sportsbook -joukkueen kanssa”, sanoi Peyton Manning. ”Odotamme innolla vuorovaikutusta heidän asiakkaidensa kanssa, jotka rakastavat urheilua ja jalkapalloa, ja tiedämme, että Caesarsilla on suunnitteilla monia hauskoja aloitteita. He painottavat voimakkaasti yhteisöllistä vaikutusta, ja arvostamme heidän tukeaan meille tärkeille asioille.

Uutiset tulevat pian sen jälkeen, kun Caesars paljastettiin yhdeksi New Yorkin mobiilivedonlyönnin lisenssinsaajista , mikä saattaa olla pääasiallinen painopiste kumppanuudessa Eli Manningin kanssa, joka vietti koko NFL-uransa New York Giantsissa. Caesars aloitti äskettäin myös mobiilivedonlyönnin Louisianassa , jossa Archie Manning pelasi New Orleans Saintsissä.

Kumppanuus seuraa sitä, että Caesars ilmoitti miljardin dollarin markkinointikampanjasta äskettäin uusitulle urheiluvedonlyönnilleen sen jälkeen, kun se hankki William Hillin.

Carnival News toimittaa päivttäin uutisia e-urheilusta, sekä viihteestä. Oheessa linkit itse kullekin aiheelle.

Vastaa